Zo maakten we van een Duitse grijze muis een Nederlandse allemansvriend

_______________

Afstandelijk, functioneel en generiek. Zo werd T-Mobile gezien. De positionering van alwetende marktleider die ze in Duitsland waren, werkte in Nederland averechts. In een zenuwslopende pitch wisten we T-Mobile ervan te overtuigen dat ze veel aaibaarder moest worden. Veel Nederlandser ook. De eerste film die we voor onze nieuwe klant maakten won gelijk een gouden Loeki en een Effie. We zijn nog nooit zo blij geweest.

Winnaar GoudenLoekie, ADCN Finalist, Zilveren Effie(merk), Esprix, Spin Award finalist

Winnaar GoudenLoekie, ADCN Finalist, Zilveren Effie(merk), Esprix, Spin Award finalist

Abonnementen zonder ansjovis 

_______________

In onze T-Mobile campagne probeerden we zoveel mogelijk te baseren op het echte leven van de jongens. En soms maakten ze het ons wel héél erg makkelijk. Zo maakte Ali er bijvoorbeeld een gewoonte van om gewoon de directie op te bellen als zijn internetdata op was. Dat vonden wij heel grappig, maar de directie wist zich daar soms moeilijk houding in te geven. Beter dan dat kun je het niet hebben.

Contact

Wij vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, en onszelf voor te stellen. Dat doen we graag door met elkaar te zoomen, teamen, hangouten, skypen of facetimen bij een gezellig kopje koffie.

stan@abiggerbang.nl

Stan: +31 6 186 801 97 

gido@abiggerbang.nl

Gido: +31 6 533 516 91