Meer over aBiggerBang

________

Nadat we ruim twintig jaar samen bij meerdere bureaus hebben gewerkt, zijn Gido en ik drie jaar geleden voor onszelf begonnen. We hebben deze samenwerking aBiggerBang genoemd, om verschillende redenen.

1. Wij houden ervan om zelfs de kleinste boodschap zo groot mogelijk te maken. Een goed verhaal verdient het gewoon om gehoord te worden, en zelfs een klein beetje creativiteit kan hierbij al voor een enorm verschil zorgen.

2. Beetje atypisch als creatief misschien, maar persoonlijk vinden wij het belangrijk dat communicatie niet alleen bijzonder is, maar ook bijzonder goed werkt. Hierdoor zijn wij in de loop der tijd ook tegen acht Effies aangelopen.

3. Binnen een bureau waren wij veel tijd kwijt die effectief niet ten goede kwam aan de klant. Doordat we nu een creatieve cel zijn die tijdelijk kan worden aangehaakt (bij reclamebureau of klant) bieden we aBiggerBang for your buck. Dat voelt goed voor beide kanten.

Contact

Wij vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, en onszelf voor te stellen. Dat doen we graag door met elkaar te zoomen, teamen, hangouten, skypen of facetimen bij een gezellig kopje koffie.

stan@abiggerbang.nl

Stan: +31 6 186 801 97 

gido@abiggerbang.nl

Gido: +31 6 533 516 91